Суббота, 12.07.2025, 01:12 На сайте время по Москве
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Скриншоты
LTKДата: Понедельник, 17.10.2011, 15:24 | Сообщение # 2111
COMPTON
Статус: Offline
Quote (alexey)
САМ МОДЕЛИЛ!?!?!?!?

нет biggrin ти чо тож моделька Фледа... конвертує Кіріл smile

GTA это такая уникальная штука, на основе которой можно заколбасить практически что угодно... Shadow

LTKДата: Понедельник, 17.10.2011, 16:59 | Сообщение # 2112
COMPTON
Plymouth Volare Coupe 1977 By Vanden_plas & StratumX friends
Screens by LTK :biggrin: :security:

фото без ENB :dance2:

і фото з ENB :dance3:

GTA это такая уникальная штука, на основе которой можно заколбасить практически что угодно... Shadow

LTKДата: Понедельник, 17.10.2011, 17:14 | Сообщение # 2113
COMPTON
Фотки були зроблені на такий відеокарті ,,GeForce 8400 GS 512MB GDDR2 (64bit) (567/800),,
Виявляється що вона не погано тяне ЕНБ, не зважаючи на свій вік + те що вона ще валялася на шаві 3 роки biggrin

LTKДата: Понедельник, 17.10.2011, 23:35 | Сообщение # 2114
COMPTON

LTKДата: Вторник, 18.10.2011, 20:53 | Сообщение # 2115
COMPTON

ShadowДата: Вторник, 18.10.2011, 21:46 | Сообщение # 2116
TE Team Designer
LTK, круто, как всегда. Слу, а можно от меня лично будет тебе просьба? Можно тематический фотосет NFS:HP 2010? Ну пожалуйста. smile

LilQДата: Вторник, 18.10.2011, 22:09 | Сообщение # 2117
Полковник
LTK, ничего не скажеш, отличные скриншоты. Слабее видеокарта не ослабила качество скринов, по моему даже лучше стали смотреться. Продолжай в том же духе !

LTKДата: Среда, 19.10.2011, 00:10 | Сообщение # 2118
COMPTON
Quote (Shadow)
Можно тематический фотосет NFS:HP 2010

Та вот сам хотів був зняти шось таке... побачив фото Lil Q в сусідній темі і подумав тоже так зробити типу ундер 2... но уви при 4FPS нічо кульного не заскріниш sad я без енб іграю так як на старій карті з енб тойсть до 20FPS доходить sad тому уви

Quote (LilQ)
Слабее видеокарта не ослабила качество скринов, по моему даже лучше стали смотреться. Продолжай в том же духе !

Спасибі за пітримку smile ... но то не так sad

Кста круті фото wink

LTKДата: Среда, 19.10.2011, 14:15 | Сообщение # 2119
COMPTON
Нагадаю раніше в мене з енб було 20 стабільних FPS

А тепер дивимося фото

2.7 FPS
:suicide:

Дивлячися на фотку ми бачимо Dodge Charger Daytona 1969 ...кароч не буду я багато писати скажу лиш одне, я готую для вас фотки на тему гонок... + паро зимових пейзажів
ну і як жеж без фотосету самих учасників... чекайте буде класно :wink:

LTKДата: Среда, 19.10.2011, 17:51 | Сообщение # 2120
COMPTON
Кароч фоткати з таким FPS не реально для мене, дуже багато часу займає (бо всьо глюче) :slow: :censored:
Та і іграти з 20 тоже не комфортно ...
Викладаю все що встиг нафоткати :paint: , на більше мене не хватило :stop:

Багато чого не зняв... тому вибачайте
це мої останні фотки з енб, поки я не буду мати сильнішої відеокарти!
Можливо будуть фотки без енб но дуже рідко, коли треба буде пофоткати тачку на реліз :security:

Поиск:

Эксклюзивные моды для San Andreas и NFS © Все права защищены. Дизайн данного сайта Полностью Принадлежит Администратору Сайта Эксклюзивные  моды для San Andreas и NFS 2025 | Сайт оптимизирован под браузер Opera ,Firefox. Sitemap | Sitemap-forum.
Дизайн данного сайта полностью принадлежит администратору сайта.